Kemi

HJÆLP SØGESSS?

10. november 2014 af Ryann (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der ikke nogle der kan hjælpe med nogle kemi opgaver..  Fra opgave c - e. 

Tjek linket: https://docs.google.com/document/d/162JRuOM_QdtW4B7XWOiHqFqgrcdJCYoMiSMGLS4a_Zw/edit


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

c

Aflæs ud fra din regressionsforskrift, som har værdierne

1/A=1/A0+k*t, dv.s. hældningen er din hastighedskonstant

d

Indsæt k og startkoncentrationen i T½=1/k*A0

e

Du har udtrykket ln( (k1/k2) = (Ea/R)(1/T2 - 1/T1)

hvor du kender de to temperaturer, 273.15 kelvin og 303.15 kelvin, k1 er også kendt. k2 findes ved 

T½=1/k*A0  , hvor du får oplyst tiden. 


Svar #2
10. november 2014 af Ryann (Slettet)

I opg. c er hastighedskonstanten 0,4516 ? :-s 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Din er forkert. 

Du har ikke plottet 1/[A] du har bare plotet [A]?

Jeg får en regression på 0.0034x+2.10 med en R2=0.9998. Der kan hastighedskonstanten aflæses til hældningen altså 0.0034. 


Skriv et svar til: HJÆLP SØGESSS?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.