Matematik

Taylor Polonomium!

10. november 2014 af Martin67 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

nogen der kan se om jeg har lavet den rigtigt. på forhånd Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Restleddet er her

         E3(x) = f '''(s)/3! · x3 ,

hvor 0 < s < x .

Med x = 1/10, har man så

        |E3(1/10)| = |cos(s)|/3! ·(1/10)3 ≤ (1/3!) ·(1/10)3 = 1/6000 ,

da |cos(s)| ≤ 1 .


Svar #2
10. november 2014 af Martin67 (Slettet)

kan du vise det i detaljeret form, da jeg ikke kan se mit fejl :(


Svar #3
10. november 2014 af Martin67 (Slettet)

hvad for en del er forkert? kan du ikke vise det til mig Andersen11


Skriv et svar til: Taylor Polonomium!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.