Matematik

Maple

10. november 2014 af Misskay (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvor udregner jeg det i maple
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af abuuzeyd (Slettet)

hvad vl du udregne en ligning ++

solve( Y= K*x^1-2,x)  inter


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2014 af abuuzeyd (Slettet)

prøv lige se her 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Hvad mener du med "hvor"?

Man skal bestemme konstanten k i funktionen

        y = f(x) = k · x1/3

hvor man kender et datapunkt (x,y) = (20 , 1200) .

Dernæst beregnes f(4) .


Skriv et svar til: Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.