Matematik

to ligninger med to ubekendte

10. november 2014 af CLynge123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har disse to ligninger, som skal udregnes ved at bruge 'to ligninger med to ubekendte' - hvordan regner jeg den ud?

185 = a*120^2+b*120+210
185 = 14400*a+120b+210


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

De to ligninger er den samme ligning. Der er kun tale om den ene ligning

        14400·a + 120·b = -25


Skriv et svar til: to ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.