Matematik

Potenser

10. november 2014 af Serenity25 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan det passe at der er en fejl i min bog her? Så vidt jeg har forstået skal man bare trække potenserne fra hinanden når man dividerer. Jeg mener derfor at der i facit skulle stå L^{-5} da \frac{L^{-1}}{L^{4}}=L^{-1-4}=L^{-5}

Vedhæftet fil: Skærmbillede (16).jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der står ikke L-1/L4 , men derimod   L-1 / (1/L4) = L-1 · L4 = L3 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2014 af mathon

Skærmbillede (16).jpg

                   k=\frac{8,0\cdot 10^{-4\; }M\cdot s^{-1}}{1,0\cdot 10^{-4}\; M^4}=8,0\; M^{-3}\cdot s ^{-1}


Svar #3
10. november 2014 af Serenity25 (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.