Matematik

Bestem vinkel i retvinklet trekant

12. november 2014 af yasminadem (Slettet) - Niveau: B-niveau

Som overskriften siger, skal jeg bestemme en vinkel i en retvinklet trekant.

Der er bare det at jeg ikke kan finde en formel, som dur...

Opgaven lyder;

Bestem vinkel E i trekant DEF

Trekantens mål;

D = 90

d = 166 cm

e = 130,096 cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2014 af peter lind

Brug at sinus til en vinkel i en retvinklet trekant er modstående katete delt med hypotenusen


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. november 2014 af mgjel (Slettet)

sinusrelationen.


Svar #3
12. november 2014 af yasminadem (Slettet)

Okay, prøver ;)


Skriv et svar til: Bestem vinkel i retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.