Matematik

f'(x)=0 eller f'(x)=0

13. november 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lige et hurtigt spørgsmål!

Hvad er forskellen på når man løser ligningen f(x)=0 og f'(x)=0? Altså hvad finder man ved de to ligninger? 

TAK PÅ FORHÅND!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af mathon

     Ligningen        
                       f(x) = 0                  giver nulpunkter

                       f '(x) = 0                giver ekstrema = max/min


Svar #2
13. november 2014 af Manu0407 (Slettet)

SUPER TAK! 


Skriv et svar til: f'(x)=0 eller f'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.