Matematik

Dm(f) og Vm(f)

13. november 2014 af Ofo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey studieportalen

Har funktionen f(x) = 0.6 *x^3.3

Er  ikke sikker, men er det rigtigt at Vm(f) = R+ og Dm(f) =R+

Altså alle de reele positive tal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af peter lind

ja


Svar #2
13. november 2014 af Ofo (Slettet)

I forhold til monotoniforhold kan man så sige at :

"Funktionen er voksende i hele definitionsmængden  altså en monoton funktion."


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2014 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Dm(f) og Vm(f)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.