Matematik

kurs

14. november 2014 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej igen.

Kursen 756,93.

Har en marzipanrulle på 42 g til 1,80 euro.

Skal nu finde prisen i kr på 10g..


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2014 af mathon

pris i € for 10 g marzipan = \frac{1,80}{4,2}=0,428571

pris i kr for 10 g marzipan = 0,428571•(7,5693 kr) = 3,24 kr 


Svar #2
14. november 2014 af Sofusfelix (Slettet)

hvorfor siger du 4,2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2014 af mathon

42 g er 4,2 gange 10 g.

Men hvis du bedre kan forstå:

pris i € for 10 g marzipan = \left (\frac{1,80}{42} \right )\cdot 10=0,428571

pris i kr for 10 g marzipan = 0,428571•(7,5693 kr) = 3,24 kr 


Svar #4
14. november 2014 af Sofusfelix (Slettet)

Jeps det hjalp...

Skriv et svar til: kurs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.