Matematik

Hjælp til funktionsforskrift

16. november 2014 af Elina1500 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej, har brug for hjælp til dette spørgsmål:

Opstil en funktionsforskrift, der viser sammenhængen mellem længde (x) og bredde (y) for rektangler med et areal på 16 cm2.

Tusind tak!

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2014 af mette48 (Slettet)

Arealet = længde * brede

A=x*y

y=A/x   og          A=16

y=16/x


Svar #2
16. november 2014 af Elina1500 (Slettet)

#1

Arealet = længde * brede

A=x*y

y=A/x   og          A=16

y=16/x

Tak!:)


Skriv et svar til: Hjælp til funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.