Erhvervscase

Beregning af efterspørgselskurve

16. november 2014 af kjaermadsen (Slettet)

Kære kloge mennesker

Jeg har virkelig brug for hjælp til mit projekt som skal afleveres næste mandag.

Jeg skal opstille ligningen for efterspørgselskurven.

De eneste oplysninger jeg har er:

Om efterspørgselskurven gælder, ar den går gennem punktet (P,Q)=(800,1600) og efterspørgselselasticiteten i punktet (p=200) = -0,2

Jeg ved ikke om jeg skal finde den anden Q (y-værdi) ved brug af isolering af linjens hældning, eller jeg skal beregne skæring med y-aksen?
Eller om det er noget helt 3...


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Q er altid en x-værdi da du har p på y-aksen.

Find formlen for punktelasticitet og udled de data du mangler :)

Skriv et svar til: Beregning af efterspørgselskurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.