Matematik

sinusrelationer - haster

17. november 2014 af BrainChild (Slettet) - Niveau: B-niveau

bevis sinusrelationen for en trekant, hvor højden A falder uden for linjestykket BC, dvs. trekanten er en stumpvinklet trekant

hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2014 af mathon

højden A?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2014 af mathon

benyt én af:

               \sin(180^{\circ}-A)=\sin(A)
               \sin(180^{\circ}-B)=\sin(B)
               \sin(180^{\circ}-C)=\sin(C)


Skriv et svar til: sinusrelationer - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.