Fysik

er der nogen der kan hjælpe mig ?

18. november 2014 af abuuzeyd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er har svært ved at løse dette opgave.. jeg har løsningens resultat, den resultat jeg får er forskellige fra den som min lære har fået ?? 

han får den til = 2,9 *10^231/s

det er spørgsmål B det handler om 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Energien af en foton er

E=\dfrac{hc}{\lambda}\Rightarrow E=\dfrac{6.626\times10^{-34}\,\mathrm{J\, s\,299\times10^{6}m\, s^{-1}}}{9.5\times10^{-6}\mathrm{m}}=2.09\times10^{-20}\mathrm{J}

Antal fotoner må være total energi delt med energien af en foton

\mathrm{Antal\, fotoner=\dfrac{6000J\, s^{-1}}{2.09\times10^{-20}J}=2.88\times10^{23}s^{-1}}


Svar #2
18. november 2014 af abuuzeyd (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: er der nogen der kan hjælpe mig ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.