Matematik

omregne fra cm^2 til m^2

19. november 2014 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan omregner man fra kvadratcentimeter til kvadratmeter?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

         100 cm = 1 m

         (100 cm)2 = (1 m)2

dvs

        10000 cm2 = 1 m2 .


Skriv et svar til: omregne fra cm^2 til m^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.