Matematik

Hjææælp aflervering til imorgen..

19. november 2014 af abuuzeyd (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg ved ikke hvilke løsningsformel jeg skal bruge jeg ved at der flere forskellige men jeg pleje kunne klar dem uden problemmer men ikke i aften er der nogen som kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

  .


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Du har tangentligningen med det oplyste punkt 

y=f'(x_{0})(x-x_{0})+f(x_{0})\qquad\mathrm{hvor\ }P(x_{0},f(x_{0})

dv.s. alle værdier pånær f'(x0er kendt. 

f'(1)=2\cdot2-1^{2}=3

som giver ligningen 

y=3(x-1)+2=3x-1


Svar #3
20. november 2014 af abuuzeyd (Slettet)

mange tak for hjælpen man hvordan ved jeg at jeg ikke skal finde fulstændig løsning og så partikulære løsning der efter tangen ligningen ??


Skriv et svar til: Hjææælp aflervering til imorgen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.