Matematik

Hjælp

23. november 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

?Hej, jeg har brug for hjælp til denne opgave:

Betragt funktionen med forskrift

f(x)=8·x^2-32·x+4

Find ved håndkraft differentialkvotienten f’(x) af funktionen
Bestem ved håndkraft f’(0) og f’(3).
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2014 af mathon

benyt reglen
           \left ( k\cdot x^n \right ){\, }'=k\cdot n\cdot x^{n-1}
på        
          f(x)=8x^2-32x^1+4x^0


Svar #2
25. november 2014 af paulinahansen (Slettet)

Dvs. 16x^1 - 32x+4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2014 af mathon

dvs
           f{\, }'(x)=16x-32


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.