Matematik

undersøge punkt

29. november 2014 af manna98 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan kan man undersøge om et punkt ligger på grafen for en lineær funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2014 af LeonhardEuler

hvis et punkt (x1,y1) ligger på grafen for en lineær ligning y = ax + b

        vil y1 = ax1 + b være sand


Svar #2
29. november 2014 af manna98 (Slettet)

Svar #1 Mange tak. Kan du evt lave et eksempel? 


Svar #3
29. november 2014 af manna98 (Slettet)

:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2014 af LeonhardEuler

Punktet   (2;11)  ligger på grafen for  y = 3x + 5  netop da  11 = 3•2 + 5 er sand. 


Skriv et svar til: undersøge punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.