Matematik

mat.

30. november 2014 af Arbintaucka (Slettet) - Niveau: C-niveau

to funktioner er bestem ved f(x)=x3 og og g(x)=3x

ligningen er blevet løst, men derefter skal jeg give en geometrisk fortolkning af ligningen og den løsning, hvordan gør jeg??


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2014 af peter lind

Jeg formoder at ligningen er f(x) = g(x). I så fald angiver de hvor graferne for de to funktioner skærer hinanden


Skriv et svar til: mat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.