Matematik

Lineære funktioner

02. december 2014 af andera (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Har problem med bestem forskriften for grafen lineære funktioner. Jeg håber at, der er nogen af jer, der hjælper mig med opgaven.
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
02. december 2014 af andera (Slettet)

Opgave 4.5 den er vedhæftet se billedet

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2014 af mathon

a)
                      y-y_1=a(x-x_1)

               


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2014 af mathon

b)
                        y-b=ax


Svar #4
02. december 2014 af andera (Slettet)

Tak kan du find ud af regne c) og D) opgaven ud

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2014 af mathon

c) og d)

                      \begin{array} {|c|c|c|c|c|c|c|}\hline opgave&x_1&y_1&x_2&y_2&a&b\\ \hline c&-3&5&6&8&\frac{8-5}{6-(-3)}&5-a\cdot (-3))\\ \hline d&4&-6&-2&3&\frac{3-(-6)}{-2-4}&-6-a\cdot 4\\ \hline \end{array}

                                                              y=ax+b


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

For opgave c og d

Med koordinaterne P(x1,y1) og P2 (x2,y2)

         a = (y2 - y1) / (x2 - x1) = (y1 - y2) / (x1 - x2)

         b = y1 - a · x1 = y2 - a · x2


Svar #7
02. december 2014 af andera (Slettet)

Tusind tak

Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.