Matematik

Funktionstilvækst

02. december 2014 af iamanonymous (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forklar med tegninger og egne ord, hvad der forstås ved funktionstilvækst. du skal for alle størrelserne, der indgår i udtrykket     delta y = f(x0+h) - f(x0)

Hvad gør jeg??? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2014 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
02. december 2014 af iamanonymous (Slettet)

Mange tak, men hvordan skal jeg forklare det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Δy = y-tilvæksten = f(x0 + Δx) - f(x0). Se godt på tegningen, ellers endelig spørg :-)


Skriv et svar til: Funktionstilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.