Matematik

Sandsynlighedsregning

07. december 2014 af Kaaatrineee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej!

Under den vedhæftede fil er der 3 opgaver, jeg gerne vil have forklaret - hvis det er muligt.

Jeg har selv regnet dem ud sådan her:

42: 1/5

43: 3/5

44: ???

Kan jeg få lidt hjælp til den sidste, og dermed få bekræftet, at de to andre også er korrekt regnet ud? Det ville være super lækkert :-)

Vedhæftet fil: Sandsynlighedsregning.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2014 af PeterValberg

44:

p(sort) = 1/5

p(2xsort) = 1/5 * 1/5 = 1/25

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2014 af PeterValberg

De andre er (42+43) er korrekte

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

De to første svar er rigtige. Sandsynligheden for at stoppe ved sort felt er 1/5, så sandsynligheden fot at stoppe ved sort to hange i træk er (1/5)*(1/5).

Svar #4
08. december 2014 af Kaaatrineee (Slettet)

Ahhhhh! Øj - I har reddet mig :-)


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.