Matematik

vetor 3D

08. december 2014 af abuuzeyd (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der nogen da kan hjælpe mig med denne opgave .. 

a:  har jeg løste.. 

B: ? den ved jeg ikke hvordan jeg skal løse.. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2014 af mathon

b)
          Hvis α's normalvektor er parallel med l's retningsvektor
 dvs
           hvis
                       \begin{pmatrix} -4\\2 \\ -8 \end{pmatrix}=k\cdot \begin{pmatrix} 2\\-1 \\ 4 \end{pmatrix}

           er l vinkelret på α.
               


Svar #2
08. december 2014 af abuuzeyd (Slettet)

mangee tak.. 


Skriv et svar til: vetor 3D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.