Fysik

jeg skal isolere c

09. december 2014 af nico8856 (Slettet) - Niveau: C-niveau

113*C*(31,3-100)+356*4186*(31,3-30,7) = 0

Som sagt skal jeg isolere C. Nogen der kan finde ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2014 af mathon

-7763,1C+894130=0

    7763,1C=894130

    C=\frac{894130}{7763,1} = 115,177


Skriv et svar til: jeg skal isolere c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.