Matematik

hjælp

10. december 2014 af Nadiajorgensen (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har brug for hjælp ?

Ved en undersøgelse får en astmapatient en indspøjtning med stoffet theophyllin. Stoffets koncentration i blodet aftager herefter eksponentieltog koncentrationen i blodet kan beskrives ved følgende model

y=11,5*0,8453x

Hvor y er koncentrationen af theophyllin i blodet (i mg/liter), og x er antal timer efter indsprøjningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2014 af mathon

                                               y=11,5\cdot 0,8453^x        

Hvad er spørgsmålet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2014 af mathon

eller noteret

                                               f(x)=11,5\cdot 0,8453^x     


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.