Matematik

Diskriminanten af for f(x)=-3x2+18x+15?

11. december 2014 af rankovichi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der en af jer der kan hjælpe med at finde diskriminanten af for f(x)=-3x2+18x+15?

a: -3
b: 18
c: 15

(18)2-(4*-3*15)=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja. Regn nu selv videre

        d = b2 - 4ac = 182 - 4·(-3)·15 = 182 + 4·3·15 = ...


Skriv et svar til: Diskriminanten af for f(x)=-3x2+18x+15?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.