Kemi

HJÆLP !!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. december 2014 af simone100 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg sidder og prøver at identifiserer et stof ud fra CNMR.

jeg nåede frem til at der er 5 carbon som har disse PPM

77,06=C= O( C er bundet med tre streger til O)

70,72=C-O

35,52 C-C

24,15 C-C

jeg tror at det er pentanol men er ikke sikker.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2014 af Heptan

Må vi se spektret?


Svar #2
13. december 2014 af simone100 (Slettet)

jeg har den desværre ikke på computeren.


Svar #3
13. december 2014 af simone100 (Slettet)

jeg har vedhæftet et billede

Vedhæftet fil:untitled.png

Svar #4
13. december 2014 af simone100 (Slettet)

måske et bedre billede

Vedhæftet fil:foto.JPG

Svar #5
13. december 2014 af simone100 (Slettet)

jeg har også denne her spektrum, hvis du evt. kan hjælpe mig med den vil det være rigtigt dejligt

tusind tak på forhånd

Vedhæftet fil:spektrum 2.pdf

Svar #6
15. december 2014 af simone100 (Slettet)

her er et bedre billede.

Vedhæftet fil:spektrum 11.pdf

Skriv et svar til: HJÆLP !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.