Fysik

Ohms 2.lov

14. december 2014 af chiqqa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lavet en graf med upol som funktion af I. Den bliver lineær og er aftagende. Jeg har aflæst U0 og den indre modstand.

Men hvorfor er det nu, at Upol falder, når I stiger? Kan man se det et sted :-)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af mathon

Du har
                   U_o=(R_i+R_y)\cdot I

                   U_o=R_i\cdot I+U_{pol}

                   U_{pol}=\mathbf{\color{Red} -R_i}\cdot I+U_o        med negativ hældningskoefficient
                  


Skriv et svar til: Ohms 2.lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.