Matematik

Hjælp til 2 hurtige ;)

14. december 2014 af Whatisthiss - Niveau: 8. klasse

Frederikke har 4 km til skole. En dag tager det hende 20 minutter at cykle til skole

Frederikke cykler til skole med en  gennemsnitsfart på ___ km/t?

Hvor mange minutter tager det Frederikke at cykle til skole, hvis hun en dag cykler de 4 km med en gennemsnitsfart på 20 km/t? ___ min

DEN ANDEN OPGAVE:

Vælg det udtryk, der har den største værdi, når s = 2.

2 – (s – 5) 
 2 · s – 10 
 (– 3)s
 s2
 10 – 4 · s 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af mette48 (Slettet)

På 20 minutter køres 4 km

på 1 time = 60 minutter (3*20) køres............km

20 km køres på 60 min

1 km køres på 60/20 min

4 km køres på 4*   60/20 min=........min

sæt 2 ind i stedet for s og regn værdien af udtrykkene ud

vær omhyggelig med fortegnene


Skriv et svar til: Hjælp til 2 hurtige ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.