Matematik

Integralregning

14. december 2014 af AngelzNight22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Kan der være flere resultater når man finder en stamfunktion? Det er en opgave der skulle løses i Nspire, og der fik jeg x til at være x=0 eller x=8. Kan det lade sig gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af mathon

Generelt:
                           \int f(x)\, dx = F(x)+k    hvor   k\in \mathbb{R}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.