Dansk

Hurtig sætnings analyse

14. december 2014 af Paradoks (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sætningen lyder: Den er dog ikke vammel. 

Den= subjekt                                       
er= udsagnsord
dog = adverbium
ikke = adverbium

er vammel omsagnsled til grundled eller også endel af advebierne? 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af Stygotius (Slettet)

"vammel" er subjektsprædikativ (omsagnsled til grundled).

NB. "sætningsanalyse" !!


Skriv et svar til: Hurtig sætnings analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.