Matematik

Fahrenheit og Reamur

14. december 2014 af Peter711 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Er der en der kan sige en temperature der har samme gradtal målt i fahrenheit og Reamur?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2014 af SuneChr

Lav funktionen
F = R·(212 - 32)/(80 - 0) + 32
og funktionen
F = R
Find da skæringspunktet for de to linjer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Sammenhængen mellem Fahrenheit og Reaumur er

F = (9/4)R + 32

så man skal løse ligningen

x = (9/4)x + 32

Svar #4
14. december 2014 af Peter711 (Slettet)

Tak

Skriv et svar til: Fahrenheit og Reamur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.