Matematik

Ligning

16. december 2014 af IdaAndersen24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

x-3y=-4
2x+3y=8

Find y:
x=-2+1,5y
2(-2+1,5y)+3y=8

-4+3y+3y=8
6y=4
y=0,66

Nogen som kan se hvad jeg gør galt?

Kan se i facit listen at y skal være 2..


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2014 af mette48 (Slettet)

2(-2+1,5y)+3y=8

-4+3y+3y=8
6y=4+8


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.