Matematik

Omkriv andengradsligning

16. december 2014 af mehmether (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har omskrevet følgende ligning: 4x + 12 = x2, til

x2 - 4x - 12 = 0....

Er dette rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2014 af mathon

       Ja

Det hedder at ordne andengradsligningen efter faldende potens af x.
Så kan den håndteres efter reglerne for
                    ax^2+bx+c=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt omskrevet.


Svar #3
16. december 2014 af mehmether (Slettet)

Tak for de hurtige svar og god aften :)


Skriv et svar til: Omkriv andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.