Tysk

Tysk

16. december 2014 af louiseottee (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har lidt problemer med at indsætte den rigtige bestemte artikel (det bedstemte kendeord)

Håber der er nogle der kan hjælpe!

1. Viele Deutsche verbringen _________ Urlaub (m) im eigenen Land.

2. ________ Bierkonsum (m) ist zurückgegangen.

3. Gibt es ________ typischen Deutschen (m) ?

4. Das kuturelle Leben ist ________ Deutschen (pl) wichtig.

5. Die Mehrheit _________ Deutschen schätzt sich als kontaktfreudig ein.

6. Die Ergebnisse der Analyse zeigen _______ Lesern (pl) ein Bild der Deutschen-Kischees.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2014 af LeonhardEuler

Hvad er dine egne bud?


Svar #2
16. december 2014 af louiseottee (Slettet)

1=den

2= der

4= die

6=die

Men er vikelig i tvivl om jeg gør det rigtig


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. december 2014 af LeonhardEuler

Du har ikke givet et bud på 3 eller 5  og 6'eren er forkert. 


Svar #4
16. december 2014 af louiseottee (Slettet)

Tror at 3 er der og 5 kan jeg ikke finde ud af, da der ikke står hvilket køn

Hvad er 6´eren så??????


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. december 2014 af perturbatrix (Slettet)

(1) Viele Deutsche verbringen den Urlaub im eigenen Land. (2) Der Bierkonsum ist zurückgegangen. (3) Gibt es die typischen Deutschen? eller Gibt es den typischen Deutschen ?(4) Das kulturelle Leben ist den Deutschen wichtig. (5)Die Mehrheit der Deutschen schätzt sich als Kontaktfreudig ein. (6) Die Ergebnisse der Analyse zeigen den Lesern ein Bild der Deutschen-Klischees.

Svar #6
17. december 2014 af louiseottee (Slettet)

Mange tak for hjælpen!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. december 2014 af perturbatrix (Slettet)

No Problemo louiseottee ! Hjælper da gerne ;)

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. december 2014 af Stygotius (Slettet)

3. "Gibt es den typischen Deutschen"  går ikke.

6.  Die Ergebnisse der Analyse zeigen den Lesern ein Bild der (Deutschen-Klischees.) deutschen Klischees


Skriv et svar til: Tysk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.