Matematik

Hvordan?

17. december 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der en der kan hjælpe med at begrunde et svar for disse tre linjer? Jeg ved at:

Graf f: +
Graf g: +
Graf h: -


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2014 af mgjel (Slettet)

tegn en tangent for graferne i punktet hvor x=0. hældningen af tangenten bestemmer væksthastigheden.


Svar #2
17. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Det forstår jeg ikke helt. Så du mener at man kan gøre det ud fra øjemål?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det kan da gøres ud fra et øjemål. Dit svar i #0 er ikke korrekt.


Svar #4
17. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Hov. Jeg mente det omvendte af det der stod. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvis du med det omvendte mener, at + ændres til -, og - ændres til +, er det heller ikke korrekt.


Svar #6
17. december 2014 af paulinahansen (Slettet)

Okay, jeg har rodet lidt rundt i det... Jeg mente f = -   og  g=+     og   h= -


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.