Matematik

Beregn overfladeareal

21. december 2014 af Banff (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej :-)

Jeg skal beregne et overfladeareal ved at drejde det 360 grader rundt om y=-1. Jeg er i tvil om hvordan y=-1 skal placeres i selve beregningen. I vedhæftet PDF-fil har jeg gjort et forsøg(gæt), ser det rigtigt ud ?

Vedhæftet fil: Overfladeareal.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2014 af peter lind

Du skal erstatte y med y+1 hvilket medfører at den nye funktion er f(x)+1. Da (f(x)+1)' = f'(x)  er det også det eneste du skal foretage dig


Skriv et svar til: Beregn overfladeareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.