Kemi

Ligevægtskonstant

25. december 2014 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved I hvordan man beregner ligevægtskonstanten ved en bestemt temperatur fx 60°?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2014 af Heptan

Ja.

Det kræver at man kender gibbs energi eller ligevægtskonstanten og enthalpitilvæksten ved en anden temperatur.

Van't Hoffs equation:       \ln \frac{K_2}{K_1}=-\frac{\Delta H^\ominus }{R} \left ( \frac{1}{T_2} -\frac{1}{T_2}\right )


Skriv et svar til: Ligevægtskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.