Kemi

pH

26. december 2014 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvornnår har man den laveste pH værdi jeg har en pH-værdi på 6 er det er en lav pH værdi? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2014 af mathon

…det afhænger af sammenligningsgrundlaget


Svar #2
26. december 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg havde to prøver. I den første prøve havde jeg en pH-værdi på 6 og i den anden havde jeg en pH-værdi på 10. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. december 2014 af mathon

Sammenlignet med pH = 10 er pH = 6 en "lav" pH-værdi:
              
                      pH = 10  indikerer basisk opløsning
                      pH = 6  indikerer sur opløsning


Svar #4
26. december 2014 af Mie12345678 (Slettet)

dvs. at pH-værdi på 6 indikere lavt forholdet til en pH-værdi på 10?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. december 2014 af LubDub (Slettet)

ja, da 6 < 10

.. men læs din teori om syrer og baser igen


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.