Matematik

Bevis for sumfunktion

07. januar 2015 af mikkelrh3107 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Har fået stillet denne opgave af min lærer. Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal differentiere funktion. Nogen der kan hjælpe? 

I skal gennemføre beviset for sumfunktionen, dvs,

h(x)=f(x)+g(x)

Hvad bliver h'(x)=? Og det er beviset I skal kunne!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2015 af peter lind

h'(x) = f'(x)+g'(x) Brug 3 trins reglen til beviset.


Svar #2
07. januar 2015 af mikkelrh3107 (Slettet)

Kigger jeg på tak for det 


Skriv et svar til: Bevis for sumfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.