Matematik

Middelværdi

07. januar 2015 af ALMAMERENGUE (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lad U, X, og Y være standardnormalfordelte stokatiske variable, så N(0,1).

Lad Z = U + X og og W = U + Y.

Lad S = ZW.

Hvad er middelværdien for S? Hvordan regnes den ud? Jeg tænkte på at anvende, at E(S) = E(ZW) = E(Z)E(W), men det kræver vel at Z og W er uafhængige, hvilket er uvist.


Svar #1
08. januar 2015 af ALMAMERENGUE (Slettet)

Jeg har sovet på det.... giver følgende mening?

E(S) = E(UU + XU + YU + XY) = E(UU) + 0 + 0 + 0 = E(\chi^2_1) = 1?


Skriv et svar til: Middelværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.