Matematik

Hjælp til at reducere

09. januar 2015 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har prøvet at reducere nedenstående opg. Er der noget  jeg gør forkert, eller andet? På forånd mange tak. 

4a+(2a+3) =6*a+3

4a-(2a+3)= 2*a-3

4a-(2a-3)= 2*a+3

-4a-(-(-2a-3)) = -6*a-3

(a-b)*(a-b) = (a-b)2


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. januar 2015 af PeterValberg

De fire første er korrekte, men jeg tror, at du misforstår den sidste,
du skal gange parenteserne ud

(a-b)(a-b)=a^2+b^2-2ab

Det, du skriver i den sidste, er ikke forkert, det er bare ikke det, der er meningen med opgaven.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. januar 2015 af annahansen2 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen. 


Skriv et svar til: Hjælp til at reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.