Matematik

stamfunktion

11. januar 2015 af HomeWorkk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har svært ved at finde en stamfunktion, men har svært ved det. Håber nogen der kan hjælpe mig.

Bestem den stamfunktion til funktionen g(x)=-3 hvis graf går gennem punktet (4;-7)

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2015 af PeterValberg

Se video nr. 3 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2015 af mathon

stamfunktionen
er:

                        G(x)=y=\int -3\, dx=-3x+k
og
                                      -7=-3\cdot 4+ \mathbf {\color{Red} k}


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.