Matematik

Brøker

14. januar 2015 af djsimi666 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan ikke helt finde ud af, hvordan man regner denne specifikke opgave

Opgave 4)

Reducer følgende stykke mest muligt:

Hjælp bedes

Hilsen Lars


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Forlæng brøkerne til deres fællesnævner og sæt så på fælles brøkstreg. Husk at sætte parentes omkring hver tæller og bemærk specielt minustegnet foran den anden brøk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2015 af SuneChr

Sæt på fælles brøkstreg med en fællesnævner lig med 6.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2015 af mathon

                \frac{\left (4a+b \right )\cdot ?}{6}-\frac{\left (2a-3b \right )\cdot ?}{6}=\frac{?}{6}


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.