Matematik

Brøkreglen

16. januar 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har vedhæftet en opgave jeg håber i kan hjælpe med! :)


Svar #1
16. januar 2015 af Manu0407 (Slettet)

Hov her er den


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-01-16 kl. 01.04.18.png

Benyt reglen for differentiation af en brøk

         \left ( \frac{f(x)}{g(x)} \right )'=\frac{f'(x)g(x)-f(x)g'(x)}{(g(x))^{2}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man kan eventuelt benytte

        h(x)=\frac{x^{2}}{x+1}=\frac{x^{2}-1+1}{x+1}=\frac{(x+1)(x-1)+1}{x+1}=x-1+\frac{1}{x+1}


Svar #4
16. januar 2015 af Manu0407 (Slettet)

Fandt ud af det! TAK! 


Skriv et svar til: Brøkreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.