Matematik

integral

18. januar 2015 af zalamander (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan i alverden bestemmer jeg 

\int (2x-1)^{6}dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt substitution   t = 2x-1 , dt = 2 dx , dx = (1/2) dt .


Svar #2
18. januar 2015 af zalamander (Slettet)

Jeg prøver


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.