Matematik

Procent regning.

19. januar 2015 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn, hvor mange procent hjemturen var dyrere end udturen

Udturen: 4396

Hjemturen: 30000 

Hvordan er det nu lige man regner det ud til procent? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2015 af mathon

Hjemtur:       30.000 kr ?


Svar #2
19. januar 2015 af JBiebs (Slettet)

Nej, ikke kr med ISK 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2015 af mathon

                                   \small \small 1+r=\frac{30000}{4396}=6{,}82439

                                   \small r=5{,}82439\approx 582,4\%

       


Svar #4
20. januar 2015 af JBiebs (Slettet)

Okay tusind tak! :)


Svar #5
20. januar 2015 af JBiebs (Slettet)

Men hvad står 1 + r for? Det forstod jeg ikke? :)


Skriv et svar til: Procent regning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.