Matematik
planintegral
19. januar 2015 af
ghdfir (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej, jeg har svært ved at gribe den vedhæftede opgave an
Vedhæftet fil: planintegral.PNG
Svar #2
19. januar 2015 af Whut (Slettet)
Der menes nok om at bestemme A(D) = -1∫0 [-√(1-x^2)∫√(1-x^2) x2 dy] dx.
Med polære koordinater, kan du benytte (x, y) = (r cosθ, r sinθ), hvor r = √(x2 + y2).
Skriv et svar til: planintegral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

