Matematik

accelerende vogn

19. januar 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej nogen der kan hjælpe med denne opgave? jeg er i tvivl om 2,3,4

Vedhæftet fil: Øvelse 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

2) Tid måles ikke i s2 . Man benytter resultater fra bevægelse med konstant acceleration:

        s = (1/2)at2

Accelerationen a er bestemt i 1), og s = |AB| = 15 cm.

3) v = a·t

4) Da vognen ikke påvirkes af en kraft i bevægelsens retning, er dens hastighed konstant efter B.


Svar #2
20. januar 2015 af Ellapigen (Slettet)

kan det passe, at 2) giver 0,86 s?


Skriv et svar til: accelerende vogn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.