Matematik

Integralregning

20. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hvordan vil man integrere denne her stykke (4e^2x+2x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af peter lind

Mener du 4e2x +2x ? i så fald

Det første led kan integreres ved brug af substitutionen t=2x  dt=2dx


Svar #2
20. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan mener du?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2015 af peter lind

hvad forstår du ikke ?


Svar #4
20. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Er det ikke 2 e^2x+ x^2

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2015 af peter lind

hvis du mener 2*e2x+x2 så jo


Svar #6
20. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Hvad med denne her funktion 2e^-x dx?

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2015 af peter lind

brug substitutionen

t=-x  dt=-dx


Svar #8
20. januar 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Når man skal interegere udtrykket x+e^x er det ikke 1/2*x^2+e^x?


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. januar 2015 af peter lind

jo


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.