Matematik

Integralregning

20. januar 2015 af Tais7515 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har til opgave at undersøge om f(x)=2x3,5+x2+10 er stamfunktionen til g(x)=7x2,5+2x

Hvordan udregner jeg det uden hjælpemidler.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af peter lind

Find f'(x) og konstater at f'(x) = g(x)


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.